VERKKOSIVUT YRITYKSELLE

Toteutamme verkkosivut yrityksille, yhdistyksille, yksityishenkilöille sekä muille tahoille. Teemme verkkosivut käyntikorttisivuista yksilöityihin ja kilpailijoista erottuviin ratkaisuihin.

EROTU EDUKSESI KILPAILIJOISTA

Olipa tarpeissasi hankkia pienet tai suuret verkkosivut, luomme verkkosivuista aina sellaiset, joilla erotut eduksesi kilpailijoista. Pidämme huolen siitä, että verkkosivujen ulkoasu miellyttää sivustolla vierailijan silmää sekä siitä, että hän löytää etsimänsä tuotteet, palvelut ja yhteystiedot helposti kaikilla päätelaitteilla.

 • Edulliset verkkosivut yritykselle, Rovaniemi, Lappi

  TOIMIVUUS

  Toteutamme asiakkaallemme verkkosivut aina responsiivisina. Ne toimivat ongelmitta kaikilla päätelaitteilla - tietokoneilla, tableteilla, älypuhelimilla sekä televisioilla. Responsiivisilla verkkosivuilla vierailijoiden on vaivattomampaa tutkia sivun sisältöä. Hakukonenäkyvyyden kannalta verkkosivujen responsiivisuus on myös yksi tärkeimmistä tekijöistä.

 • Hakukoneoptimointi ja näkyvyys hakukoneissa

  NÄKYVYYS

  Hakukoneoptimointi on olennainen, ellei tärkein osa nykypäivän verkkosivuja. Ihmisten on löydettävä verkkosivuillesi helposti, jotta haluttuja asioita, kuten ostotapahtumia ja yhteydenottoja voidaan odottaa. Me pidämme huolen siitä, että tavoitat uudet sekä vanhat asiakkaasi.


 • Google Analytics ja Google Search Console

  JATKUVA TILASTOINTI

  Asennamme verkkosivuillesi ilmaiset Google Analytics ja Google Search Console -työkalut, joiden avulla on mahdollista tilastoida kävijämäärät ja tapahtumat sivuillasi. Työkalujen avulla pystymme tekemään jälkikäteen tarvittavia muutoksia verkkosivujen sisältöön - ylläpitääksemme näkyvyyden hakukoneissa sekä ohjataksemme kävijöitä haluttuihin sivujen osioihin.

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ

Soita meille painamalla kuvaketta:

+358 44 5964289

Lähetä meille sähköpostia painamalla kuvaketta:

jani@uolevit.com

Tarkemmat yhteystiedot

VERKKOSIVUJEN VAIHTOEHDOT

 • Käyntikorttisivut yritykselle, Rovaniemi, Lappi

  KILO

  1 - 3 sisältösivua

  Yksinkertainen ulkoasu

  Responsiivinen

  SSL-salaus

  Logon muokkaus

  Julkaisujärjestelmä

  Google Analytics

  Google Search Console

  Hotjar

  Sosiaalisen median jako

  Kuvagalleria

  Ota yhteyttä

HINNAT

Verkkosivujen hinta muodostuu verkkosivujen sisällön mukaan. Yläpuolelta löytyvät kokonaisuudet ovat suuntaa antavia. Niihin on mahdollista lisätä ominaisuuksia ja toimintoja, kuten yhteydenottolomake tai ajanvarausjärjestelmä.

Tarvittaessa voimme tehdä verkkosivut myös tuntiveloituksella. Olemme käytettävissä myös web-sovelluskehitysprojekteissa alihankkijana.